Gör dina egna badges – utan att använda maskin

Det är möjligt att vara kreativ på många sätt. Ett roligt sätt att göra personliga artiklar på är att göra dina egna badges. Utöver badges kan du hitta magneter och nyckelringar. Gemensamt för dessa produkter är att du kan samla dem helt utan användning av maskiner. Hitta fram till ditt nya hobbyprojekt här. 

Det är många timmars skoj i att göra sina egna produkter och det är något positivt i att skapa något med sina egna händer. Det ger en paus från en stressad vardag med många samtidiga stimulanser. Så du kan hitta lugnet genom att fokusera på ett projekt som kräver din uppmärksamhet och ditt fokus för en stund.

 

Trycka badges

Det är en rolig aktivitet att trycka ihop dina egna badges. De kan återanvändas eftersom du enkelt kan byta ut motivet. Du klipper själva ditt motiv och sätter det in och baddabing – dit badge er klart. En detalj är den lilla stötfoten som gör att du kan använda det som en liten ram. Söt idé till bordet, byrån eller på barnens rum. På så sätt kan du enkelt uppdatera din dekoration i hemmet i takt med att barnet växer sig större. Trycka själva-badges är paketerade i olika antal beroende på hur många ni är sugna på att göra. Välj t.ex. 5 stycken, 10 stycken eller 20 stycken.

 

Samla själva-nyckelringar  

Gör enkelt dina egna nyckelringar. Köp en akrylnyckelring med plats för att sätta in din egen gulliga bebisbild, av syskonen eller med den lilla familjen.

Akrylnyckelringar har ett litet fönster som enkelt kan tas ut. Efteråt sätter ni in ert valde motiv och trycker i fönstret igen. Då har du enkelt gjort din egen nyckelring. Det finns många roliga former och storlekar, så du kan hitta den som passar i din ficka. Välj mellan runda, rektangulära eller den unike t-shirten. Denna typ av nyckelring kan också enkelt uppdateras i takt med att barnen blir större. Motivet kan nämligen bytas ut så ofta som ni önskar.

 

Andra artiklar 

Förutom badges, magneter och nyckelringar kan du hitta en del produkter som du kan använda för att göra dina egna produkter. Till exempel clips för namnbrickor eller ”badge”-liknande produkter och magneter som enkelt kan sättas på en pärlplåt eller barnens ritningar.

Det finns också fler olika pennor att välja på. De kan användas för att rita på badges och klistermärken men också textil, keramik, sten och glas.