Behöver du en bra present till en senior?

Käppar finns att få tag på i flera olika format, men oavsett vilken färg eller form du väljer kommer de väl tillhands om någon du känner är i behov av hjälp med balansen. Om du letar efter en bra present till en senior kan det vara värt att vända dig till just en högkvalitativ käpp, och tack vare de många olika längderna, käpphandtagen, färgerna och tillbehören finns det helt säkert en perfekt käpp därute till just din familjemedlem.

 

Vilken käpp blir det bästa valet för mig?

 

En händig käpp är rekommenderat av SPF Seniorerna till dem med funktionshinder eller som för andra skäl behöver ett balanshjälpmedel. Just därför blir en käpp den perfekta presenten till en senior i ditt liv.

 

Många av de olika käpparna som du kommer att stöta på är tillverkade av trä då detta material är robust och håller under en lång tid framöver. Även kolfiber är dock vanligt att stöta på, och vissa käppar är till och med hopfällbara för att ta upp ett mindre utrymme vid förvaring. Kika även gärna på tillbehör till käppen som du satsar på såsom en handledsrem eller varför inte en doppsko. Käppen är det prisvärda hjälpmedlet som blir en ypperlig gåva!