Dessa europeiska städer är fantastiska vinterdestinationer.

Många tänker inte på Europa som ett bra vinterresmål, men de har fel – det finns massor av fantastiska städer i Europa som är perfekta för en vintersemester! Här är bara några av de bästa:

 

  1. Paris, Frankrike

 

Paris är alltid ett bra alternativ för en vintersemester – staden är vacker året runt, men den är särskilt magisk under vintermånaderna. Det finns så mycket att se och göra i Paris, från sightseeing på ikoniska platser som Eiffeltornet och Notre Dame-katedralen till att besöka charmiga julmarknader. Dessutom finns det gott om fantastiska restauranger och kaféer att njuta av i Paris, så att du kan värma dig med en kopp varm choklad eller glögg efter en dag av sightseeing. Läs fler artiklar här.

 

  1. Wien, Österrike

 

Wien är en annan fantastisk stad att besöka på vintern. Julmarknaderna här är några av de mest berömda i Europa och de är definitivt värda ett besök om du är ute efter lite julglädje. Förutom marknaderna finns det i Wien otrolig arkitektur, grönskande parker och utsökt österrikisk mat. Så se till att sätta Wien på listan över europeiska städer att besöka i vinter!

 

  1. Amsterdam, Nederländerna

 

Amsterdam är en av mina personliga favoritstäder i Europa att besöka på vintern – det är en så charmig och livlig stad som vaknar till liv under semesterperioden. Julmarknaderna här är definitivt värda att kolla in, liksom stadens många kanaler som är vackert upplysta på natten. Amsterdam är också hemvist för några fantastiska restauranger och barer, så du kan lätt tillbringa en trevlig kväll i denna livliga stad. Hitta mer inspiration här.

 

  1. Prag, Tjeckien

 

Prag är en annan utmärkt europeisk stad att besöka på vintern. Denna vackra stad är full av charmiga julmarknader och sagolik arkitektur, vilket gör den till den perfekta platsen för att njuta av en festlig atmosfär. Förutom marknaderna finns det massor av andra fantastiska saker att se och göra i Prag. Läs fler gratisartiklar här.